duminică, 17 martie 2013



                      Şcoala cuprinde un numǎr de 520 de elevii, care îşi desfǎşoarǎ activitatea în douǎ serii: dimineaţa clasele I-IV (203 elevi) si prescolarii (150 la numar), iar dupǎ-amiaza clasele V-VIII (202 elevi).
                      Colectivul de elevi este îndrumat spre cunoaştere de cadre didactice cu experienţă şi tact pedagocic. Ỉn total şcoala are un numǎr de 11 învǎţǎtori şi 14 de profesori, iar educatorii gradinitiei din Izbiceni sunt in numar de 6.
                    Unitatea scolara este situata in centrul comunei Izbiceni, pe bulevardul Mihai Viteazul si are cladire proprie, atat pentru gradinita, cat si pentru scoala. In prezent copiii clasei pregatitoare isi desfasoara activitatea in cadrul gradinitei, dar incepand cu anul scolar urmator, 2013 - 2014, activitatea instructiv-educativa a acestora se va realiza tot in scoala, alaturi de ceilalti copii de nivel  primar.
                    Pentru anul scolar urmator,conform planului de scolarizare intocmit si avizat de ISJ Olt s-au stabilit realizarea a doua grupe pregatitoare care vor fi conduse de domnii invatatori Streche Stelian Marius si Mihalcea Iulia Georgiana.     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu